Skip to main content

Αγορές και ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη: Ασφαλώς στο Mediterranean Cosmos

Η βόλτα στο Mediterranean Cosmos είναι ένας από τους πιο απολαυστικούς τρόπους να επιστρέψεις στην καθημερινότητα με ασφάλεια.

Η επίσκεψη σε μέρη που πριν από μόλις λίγες εβδομάδες ήταν κλειστά εξαιτίας της πανδημίας αποτελεί έναν από τους πιο απολαυστικούς τρόπους να επιστρέφεις με τον δικό σου ρυθμό στην κανονικότητα. Η βόλτα στο Mediterranean Cosmos είναι μια από αυτές τις εμπειρίες.

Το εμπορικό κέντρο άνοιξε τις πόρτες του στις 18 Μαΐου και κάθε ημέρα που περνάει υποδέχεται όλο και περισσότερο κόσμο. Παρέες, νέοι και οικογένειες με παιδιά δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνή τους στο Mediterranean Cosmos "ταξιδεύοντας" προς τα ανατολικά για να το επισκεφθούν.

Με το που διασχίζεις τις αυτόματες πόρτες του, μόλις που προλαβαίνεις να καταλάβεις πως ένα αυτόματο μηχάνημα σε έχει θερμομετρήσει και σου έχει δώσει το πράσινο φως για να περάσεις. Ήδη από το πρώτο βήμα, αφήνεις πίσω τη ζέστη και μπαίνεις σε μια όαση δροσιάς. Βλέποντας το μέρος με άλλο μάτι πια, έχοντας την εμπειρία της καραντίνας και του κορωνοϊού, εκτιμάς πολύ περισσότερο τους φαρδείς διαδρόμους και τα ευρύχωρα καταστήματα.

Μακρυά από ουρές, καυσαέριο και εκνευρισμό, μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία των αγορών κοιτώντας με την ησυχία σου ό,τι επιθυμείς και πηγαίνοντας με ευκολία από το ένα μαγαζί στο άλλο. Αφήνοντας πίσω την ένδυση αποκλείεται να μην περάσεις μπροστά από τα καταστήματα με είδη τεχνολογίας, είδη για το σπίτι, βιβλία και αξεσουάρ.

Πρώτα η υγεία

Ανά διαστήματα υπάρχουν αναρτημένες με ευφάνταστους τρόπους οι οδηγίες που πρέπει να τηρούνται εντός του Mediterranean Cosmos για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Το ίδιο το εμπορικό κέντρο έχει φροντίσει ώστε εργαζόμενοι και πελάτες να παραμένουν υγιείς και ασφαλείς: οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς, σε κάθε γωνία υπάρχουν απολυμαντικά για τα χέρια αλλά και μηχανήματα για να προμηθευτείς γάντια ενώ και ο κλιματισμός είναι 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, στους κοινόχρηστους χώρους.

Όταν θελήσεις να ξεκουραστείς από τις αγορές ή τις βόλτες, σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν πολλά καφέ στα οποία μπορεί να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα κρύο ρόφημα. Καφέ υπάρχουν τόσο στη βεράντα του εμπορικού όσο και στον εξωτερικό χώρο. Έξω, υπάρχει και μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια που καλύπτουν όλες τις γεύσεις και όλα τα γούστα αλλά και αρκετός χώρος τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά που θέλουν να τρέξουν και να παίξουν.

Το Mediterranean Cosmos είναι πάντα έτοιμο να σου προσφέρει μία μοναδική, συνδυαστική εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας, έχοντας προσαρμοστεί απολύτως στις νέες συνθήκες.