Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 4: ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ 420 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ 79.004 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Η καταβολή ενισχύσεων στους δικαιούχους, που ήδη ανέρχονται στις 121.640, θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, σημειώνει το ΥΠΟΙΚ.

Όπως ενημερώνει το υπουργείο Οικονομικών, πρόκειται για τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση μέχρι χθες το βράδυ, υπενθυμίζοντας ότι το 50% αυτού του ποσού είναι μη επιστρεπτέο.

Θα ακολουθήσει και άλλη εκταμίευση μέσα στην εβδομάδα. Η καταβολή ενισχύσεων στους δικαιούχους, που ήδη ανέρχονται στις 121.640, θα συνεχιστεί, με εξίσου ταχείς ρυθμούς, το επόμενο διάστημα, σημειώνει το ΥΠΟΙΚ προσθέτοντας ότι θα υλοποιηθούν και νέοι κύκλοι του επιτυχημένου χρηματοδοτικού σχήματος, τόσο τον Δεκέμβριο, όσο και το 2021.

«Το υπουργείο Οικονομικών, συνεπές με τα χρονοδιαγράμματα που το ίδιο έθεσε, ξεκινά από σήμερα την εκταμίευση σημαντικών πόρων για την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση αποδεικνύει, έμπρακτα, ότι βρίσκεται, και θα συνεχίσει να βρίσκεται, έγκαιρα στο πλευρό των επιχειρήσεων – και ιδίως των μικρών και μικρομεσαίων – παρέχοντάς τους ουσιαστική στήριξη, ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και να ανακάμψουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται», καταλήγει το ΥΠΟΙΚ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ