Skip to main content

Επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα θα ζητήσει η Super League από την Πολιτεία

Ο συνεταιρισμός προετοιμάζει με πολύ προσεκτικά βήματα, τις κινήσεις του με στόχο την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες.

Την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα από τη νέα σεζόν (2021/2022) θα ζητήσει με επιστολή της προς όλους τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και τις υγειονομικές αρχές, η Super League.

Αυτή την απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης και πλέον όλοι αναμένουν τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων ενόψει της επόμενης περιόδου.

Τα άδεια γήπεδα στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα δε στέρησαν μόνο σημαντικά έσοδα από τους συλλόγους, αλλά έπαιξαν και σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία των ομάδων, ιδιαίτερα των γηπεδούχων που δεν είχαν τη στήριξη των φιλάθλων τους.

Στο πλαίσιο αυτό και με το σκεπτικό αυτό ότι μία ακόμη χρονιά χωρίς κόσμο στα γήπεδα θα ήταν άκρως επιβλαβής σε πολλούς τομείς, ο συνεταιρισμός προετοιμάζει με πολύ προσεκτικά βήματα, τις κινήσεις του με στόχο την επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες.

Ο σχεδιασμός αφορά στην παρουσία φιλάθλων ει δυνατόν από τους φιλικούς αγώνες του καλοκαιριού κιόλας ή, στη χειρότερη περίπτωση, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό το αίτημα έχει μεταφερθεί ήδη στους αρμόδιους και σύντομα θα κοινοποιηθεί επισήμως, με τα μέλη της Super League να αισιοδοξούν η θέση τους θα μελετηθεί όπως πρέπει και στο φινάλε θα εισακουστεί.

Το κλίμα που εισπράττει η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της Πολιτείας είναι θετικό, όπως και τα μηνύματα που λαμβάνει, οπότε αυτό που απομένει δεν είναι άλλος από τον τελικό σχεδιασμό πριν την υλοποίηση του εγχειρήματος, που θα πρέπει να είναι λεπτομερής και σχολαστικός, με τήρηση, σε κάθε περίπτωση, των ισχυόντων πρωτοκόλλων υγείας.