Skip to main content

Eπιτέλους ανοίγει club στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Οκτωβρίου για να αποκτήσει η πόλη club σε λειτουργία.
Για πρώτη φορά στα χρονικά της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Οκτωβρίου για να αποκτήσει η πόλη club σε λειτουργία. Αναφερόμαστε βέβαια στα μεγάλα clubs μαζικής διασκέδασης και όχι στα bars που μετατρέπονται σε κλαμπάκια.

Οι clubbers της πόλης, δηλαδή όλοι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας που προτιμούν να διασκεδάζουν με ξένη χορευτική μουσική, άρχισαν να ανησυχούν αφού ολόκληρος ο Σεπτέμβριος και ο μισός Οκτώβριος πέρασαν χωρίς κάποιο club να ανοίξει ενώ αντίθετα είχαν αρχίσει να λειτουργούν σχεδόν όλα τα νυχτερινά κέντρα με ελληνική μουσική.

Τα χαρμόσυνα νέα νέα όμως ήρθαν από το Vogue (τον περσινό πρωταγωνιστή του κλάδου) που ανοίγει τις πύλες του στις 16 Οκτωβρίου. Το club που πραγματικά πέρυσι πήρε την μερίδα του λέοντος στο clubbing επανέρχεται υποσχόμενο πετυχημένες βραδιές.

Θα ακολουθήσει, άγνωστο πότε, το Hotel το οποίο ανακαινίζεται και μεγαλώνει όπως μάθαμε εκ βάθρων προκειμένου να ανταγωνιστεί με ίδιους όρους τον μεγάλο του αντίπαλο.

Ένα ακόμη από τα μεγάλα clubs της πόλης το Lido άλλαξε ιδιοκτησία και όνομα (θα λέγεται Rich) αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα ανοίξει. Οι clubbers λοιπόν πρέπει να πάψουν να ανησυχούν και να ετοιμαστούν για νύχτες όπως αυτοί τις θέλουν.


Θοδωρής Μπούντας