Skip to main content

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή, 1-0 τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά (video)

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους «ροσονέρι» και βρήκαν τη λύση με γκολ του συνήθη ύποπτου, Εμάνουελ Περόνε.

Σημαντική νίκη με στόχο το πλασάρισμα μέσα στην τελική δεκάδα πέτυχε ο Ηρακλής επικρατώντας με 0-1 του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για την 25η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «ροσονέρι» έπεσαν στην 5η θέση έχοντας 40 βαθμούς, ισόβαθμοι με Εργοτέλη-Παναχαϊκή ενώ αντίθετα οι «κυανόλευκοι» ανέβηκαν στην 10η θέση έχοντας 34 βαθμούς, ισόβαθμοι με την ΑΕ Καραϊσκάκη.

O Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 4’ έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί όταν η προσπάθεια του Παπαδόπουλου κατέληξε στο δοκάρι ενώ στο 38’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Κωστούλα από κοντά πέρασε εκτός εστίας.

Οι Καλαμαριώτες έχασαν τη δική τους σπουδαία φάση στο 75’ με το σουτ του Μπρίτο να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα και από την απόκρουση του Κάχριμαν.

Τελικά, το συγκρότημα του Μαρσέλο Τροΐζι κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 84’ όταν ο Ορφανίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Περόνε με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πολίτη για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά (68΄ Μπρίτο), Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Σαμαράς, Λουφάκης (22΄ Δημητριάδης), Καλογέρης.

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Κουκόλης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κωστούλας (69΄ Καθάριος), Γ. Παπαδόπουλος (61΄ Ορφανίδης), Ρόβας, Μπορίκο (79΄ Νιαμπούγιου), Παναγιωτούδης, Περόνε.