Skip to main content

«Επιτέλους συναίνεση στην πράξη», επισημαίνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Μέτρα, όπως η εφαρμογή του καθολικού πόθεν έσχες και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, ζητά να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού
Μέτρα, όπως η εφαρμογή του καθολικού πόθεν έσχες και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, ζητά να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης, με αφορμή τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Γραμματίδης δήλωσε: «Τα εξαγγελθέντα μέτρα ήταν αναγκαία στην παρούσα φάση της κρίσης. Θα προσθέταμε εφαρμογή καθολικού πόθεν έσχες, άμεσου σχεδίου αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου και έξυπνες λύσεις αύξησης των εσόδων. Επιτέλους έχουμε συναίνεση του πολιτικού συστήματος στην πράξη. Τώρα αναμένουμε και την έκφραση συναίνεσης της κοινωνίας με το πάγωμα κάθε συντεχνιακής διεκδίκησης, γιατί όλοι πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η καθολική συναίνεση αποτελεί μονόδρομο για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της χώρας. Αλίμονο σε όσους εξακολουθούν να μην το αντιλαμβάνονται».