Skip to main content

Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στα γραφεία του «Έθνους» (φωτο)

Ομάδα αγνώστων περίπου 30 ατόμων πέταξε μπογιές στην τζαμαρία ενώ στη συνέχεια έφυγε με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πειραιά

Φθορές στην είσοδο της εφημερίδας «Έθνος» στη Λεωφόρο Συγγρού με βαριοπούλες προκάλεσε ομάδα 30 ατόμων, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής .

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, η ομάδα περίπου 30-40 ατόμων έφτασε έξω από το κτίριο με μοτοσυκλέτες. Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην τζαμαρία και προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες στις τζαμαρίες του κτήριου αλλά και στη ρεσεψιόν.

Τη στιγμή εκείνη στην είσοδο βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος προπηλακίστηκε. 

Στη συνέχεια οι άγνωστοι έφυγαν με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πειραιά.

Για την επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση.

Σε καταδίκη του περιστατικού προχώρησε και η Νέα Δημοκρατία.
 
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της "24 Media" και η εφημερίδα "Έθνος". Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.