Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Οι συνεχείς επιθέσεις δεν τρομοκρατούν κανέναν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με το epirusgate.gr, όταν οι υπάλληλοι πήγαν το πρωί στο γραφείο του πολιτικού διαπίστωσαν πως ο χώρος είχε παραβιαστεί με τους δράστες να έχουν προκαλέσει φθορές σκίζοντας έναν καναπέ ενώ σε έναν τοίχο είχαν γράψει και σύνθημα αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.«Οι συνεχείς επιθέσεις δεν τρομοκρατούν κανέναν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές. Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.

Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ