Skip to main content

Κιλκίς: Πέταξαν τρικάκια σε λαϊκή αγορά κατά του Θόδωρου Παραστατίδη

Για το θέμα της στοχοποίησης ενημέρωσε το Κίνημα Αλλαγής ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης.

Τρικάκια στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς πέταξαν άγνωστοι με τα οποία στοχοποιούσαν τον Θεόδωρο Παραστατίδη νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προδότης εσύ, προδότες τα παιδιά σου, προδότες και τα παιδιά των παιδιών σου», έγραφαν πάνω τα φυλλάδια.  

Για το θέμα της στοχοποίησης ενημέρωσε το Κίνημα Αλλαγής ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης.

«Πέραν της άθλιας στοχοποίησης, χρησιμοποίησαν ως επιχείρημα και την οικογενειακή ευθύνη, δηλαδή μία φασιστική μέθοδο που νομοθέτησε ο Χίτλερ τη ναζιστική περίοδο. Όμως, οι επιτήδειοι δεν σταμάτησαν εκεί. Χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο και διαδικτυακά, διαμέσου ανώνυμων λογαριασμών και χρησιμοποίησαν τον θυμό και το μίσος των πολιτών την ημέρα της ψηφοφορίας. Έτσι, στοχοποίησαν και στιγμάτισαν και εμένα προσωπικά, καθότι ήμουν τελικά ο επιτελικός στόχος», αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Στέφανος Παραστατίδης.

Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωση της το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για καταδικαστέες πρακτικές.

«Οι απόλυτα καταδικαστέες πρακτικές που αφορούν επιθέσεις και τραμπουκισμούς κατά πολιτικών στελεχών, γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνες, διολισθαίνουν σε φασιστικές, όταν επεκτείνονται και σε λογικές οικογενειακής ευθύνης», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, «η καταδίκη από όλους ανάλογων επιθέσεων κατά του υποψήφιου του Κινήματος Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη, είναι επιβεβλημένη. Οφείλουν όμως όλοι να κατανοήσουν ότι το κλίμα διχασμού και πόλωσης, που από το 2011 καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει ως σήμερα με την συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, μόνο τις ακροδεξιές λογικές εξυπηρετεί.

Έστω και τώρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταδικάσει ευθέως τις επιθέσεις κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2010-2012».