Skip to main content

Επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος μετά από επίθεση που δέχτηκε από διαδηλωτές. Στο ίδιο νοσοκομείο και ο Μ. Γλέζος με συμπτώματα δύσπνοιας.
Επίθεση από διαδηλωτές δέχθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε ένα γιαούρτι την ώρα που βρισκόταν στο βήμα απ΄ όπου θα εκφωνούσε την ομιλία του, στη συνέχεια ένας εκ των συγκεντρωμένων του πέταξε αλεύρι, άλλοι διαδηλωτές του πέταξαν νεράντζια και μπουκάλια, ενώ εν μέσω αναταραχής ένας άνδρας επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά του κ. Παναγόπουλου.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύματα στο πρόσωπο από γροθιές.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Μανώλης Γλέζος, στέλεχος της Αριστεράς, με συμπτώματα δύσπνοιας μετά από επεισόδιο με χρήση χημικών από άνδρες των ΜΑΤ.

Κατά τη διάρκεια της έντασης οι εύζωνοι στον Άγνωστο Στρατιώτη έλαβαν εντολή να απομακρυνθούν από τα φυλάκια και επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα.