Skip to main content

Επίθεση Καρατζαφέρη στο Σαμαρά

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντ.Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς κατά τη συνδιάσκεψη της ΝΔ, για όσους ψήφισαν υπέρ του σχεδίου διάσωσης της ελλ
Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην συνδιάσκεψη του κόμματος, για όσους ψήφισαν υπέρ του σχεδίου διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.

«Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε τη φράση «εξαπτέρυγα». Προφανώς, κρίνει εξ΄ ιδίων τα αλλότρια, όταν ως εξαπτέρυγο έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ. με κεφάλαια τα οποία ακόμα δεν μας έχει γνωστοποιήσει», είπε σε δηλώσεις του ο κ. Καρατζαφέρης.

Είπε επίσης ότι ο κ. Σαμαράς «ως εξαπτέρυγο το 1995, ψήφισε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που ήθελε ο Α. Παπανδρέου, δίνοντας την ευκαιρία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μείνει 10 χρόνια στην εξουσία» και τόνισε ότι «εμείς αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για να πέσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την εξουσία».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «προφανώς βρίσκεται σ΄ ένα πανικό ενόψει Συνεδρίου» και υπερασπίστηκε την απόφασή του να στηρίξει τα μέτρα της κυβέρνησης λέγοντας ότι «ψηφίσαμε ό, τι οι ευρωβουλευτές του στο Ευρωκοινοβούλιο. Ψηφίσαμε, ότι ο ίδιος, πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες και παρακαλώντας τον κ. Μπαρόζο, τον κ. Όλι Ρεν αλλά και την κα Αγγέλα Μέρκελ, να βοηθήσουν με το μνημόνιο την Ελλάδα». Και κατέληξε: «Ο κ. Σαμαράς προφανώς φοβάται».