Skip to main content

Επίθεση Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο για τον ορισμό Σιδηρόπουλου

Παράπονα σε έντονο ύφος στους Βίτορ Μέλο Περέιρα και Βαγγέλη Γραμμένο για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας

Συνέχεια στο θέμα που έχει ξεσπάσει από πλευράς Άρη με τον ορισμό του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, έδωσε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, που έδωσε το παρών στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο υφυπουργείο αθλητισμού με θέμα το VAR και τη σωστή χρήση του.

Εκεί βρίσκονταν εκτός των άλλων και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με τους οποίους ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τα είπε σε έντονο ύφος. «Για ποιον λόγο δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι;», ρώτησε τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, για να προσθέσει: «Οτιδήποτε συμβεί η ευθύνη θα είναι δική σου, αφού είναι λάθος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή».

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης επιτέθηκε και στον Βαγγέλη Γραμμένο: «Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε Έλληνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πώς γίνετε όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος;», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι των «κιτρίνων», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, υποστήριξε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε θέματα διαιτησίας. Εκεί ο Καρυπίδης, συνέχισε λέγοντας: «Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πώς θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως θα σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;».