Skip to main content

Επίθεση με καυστικό υγρό: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης - «Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα»

Η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απήγγειλε ο εισαγγελέας Καλαμάτας στον 50χρονο που επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην πρώην σύζυγό του, τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Ο άνδρας έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το Σάββατο. Ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από όταν συνειδητοποίησε τι έχει κάνει, έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από την αστυνομία όταν πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα. Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του φέρεται, όμως, πως τελικά ομολόγησε.
«Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα»

Η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο. Φέρει εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.

«Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό, σε καμία. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Θόλωσα με τα χρέη της»

«Μετάνιωσα, θόλωσα από τα προβλήματα με τα χρέη της» φαίνεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, αναφορικά με τον λόγο που επιτέθηκε στη γυναίκα.

Συγκεκριμένα «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ» είπε στους αστυνομικούς.

 

Το χρονικό της σοκαριστικής επίθεσης

Περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνέχεια της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με πληροφορίες του best-tv.gr.