Skip to main content

Επίθεση με τσεκούρι: Σε δεύτερη επέμβαση υποβλήθηκε ο εφοριακός

Ο 56χρονος εφοριακός υποβλήθηκε σήμερα σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι. Κρίσιμη παραμένει η κατάστασή του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 56χρονος εφοριακός τον οποίο τραυμάτισε χτες με τσεκούρι ένας 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ο 56χρονος υποβλήθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής σε δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για αποσυμφόρηση αιματώματος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.

Διαβάστε: Επίθεση στη ΔΟΥ- Συγκλονίζει ο διευθυντής της ΜΕΘ για τα θύματα

Διασωληνωμένη στη Β΄ΜΕΘ του Παπανικολάου παραμένει και η 67χρονη τραυματίας από την επίθεση.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, η 67χρονη ασθενής είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική εκτίμηση.

Η 47χρονη είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη.

Ενημέρωση για την υγεία των τριών νοσηλευομένων στο νοσοκομείο έγινε από τους θεράποντες ιατρούς και τη Διοίκηση κατά την επίσκεψη το απόγευμα της Παρασκευής του υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο υπουργός, μετά από τη σχετική αναφορά που έκανε για το θλιβερό συμβάν στη Βουλή σήμερα το πρωί, επισκέφτηκε μαζί με τον υφυπουργό οικονομικών, κ. Αποστόλη Βεσυρόπουλο, τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γεώργιο Πιτσιλή, τον Διευθυντή της φορολογικής περιφέρειας Βορείου Ελλάδας, κ. Νικόλαο Τυροβούζη και τον Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης, κ. Ιωάννη Ποδιώτη τη Νευροχειρουργική Κλινική όπου νοσηλεύεται η 47χρονη γυναίκα και συνομίλησε μαζί της όπως και με τους οικείους των άλλων νοσηλευομένων.

Κατά την επίσκεψη του στη Β ΜΕΘ ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιο Δρόσο, το Διευθυντή της Μονάδας κ. Νικόλαο Καπραβέλο και τον κ. θωμά Σιώζο, νευροχειρουργό. Παρόντες στην χαμηλών τόνων επίσκεψη του υπουργού ήταν εκπρόσωποι των εργαζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών.