Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στα δικαστήρια η κατηγορούμενη (φωτο)

Παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για την απουσία της δράστιδας, η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Απέναντι στους δικαστές και τους ενόρκους που θα κρίνουν τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, θα βρεθεί σήμερα 30/09 η Ιωάννα Παλιοσπύρου που με την κατάθεση της να ανοίγει την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που προκάλεσε συγκίνηση σε χιλιάδες πολίτες.

Η δίκη αναμένεται πολύωρη και πιθανώς να μην τελειώσει σήμερα. Η Ιωάννα θα κληθεί να περιγράψει κάθε λεπτομέρεια της αποτρόπαιας επίθεσης.

Επίσης δεχθεί ερωτήσεις και από την πλευρά των δικηγόρων της ώστε να διαλευκανθούν σε κάποια σημεία της υπόθεσης που δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σε ερωτήσεις θα προχωρήσουν τόσο οι δικαστές όσο και οι ένορκοι για να αποφασίσουν επί της υπόθεσης.

Με την τελευταία τροποποίηση του ποινικού κώδικα, αν έχει τελειώσει η δίκη και ο κώδικας έχει ψηφιστεί, η κατηγορούμενη θα μείνει αντί για 5 8 ή 9 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για την απουσία της δράστιδας, η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Ιωάννα.