Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» τη μαυροφορεμένη γυναίκα (vid)

Ο συνήγορος του θύματος υποστηρίζει πως η νεαρή γυναίκα γνωρίζει ότι αυτός που στράφηκε εναντίον της ήξερε πολύ καλά τον χώρο της επίθεσης.

Σε αποκαλύψεις για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι προχώρησε η 34χρονη γυναίκα, μιλώντας στον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος της νεαρής γυναίκας μίλησε σήμερα το μεσημέρι στο ΣΚΑΪ για αποκαλυπτική συνομιλία που είχε σήμερα με το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.

Πιο αναλυτικά, η 34χρονη που νοσηλεύεται στο Θριάσιο είχε συνομιλία με τον κ. Λύτρα, αναφέροντάς του πως έπειτα από συνδυαστικές σκέψεις έδειξε προς τα που πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα αυτός που έκανε την επίθεση ήξερε πολύ καλά το χώρο της επίθεσης.

«Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία», σημείωσε ο κ. Λύτρας.  Η επίθεση «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα», σημείωσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, ζήτησε από την πελάτισσά του να ενημερώσει σχετικά τις αρχές, καθώς πλέον πιθανώς να μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο από εκείνα που μέχρι σήμερα διακινούνται σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη.