Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ξεκινάει podcast με θέμα τη γυναίκα και άτομα που έγιναν σύμβολα δύναμης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ξεκινάει podcast. Μέσα από τη δική της ενότητα στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη θα αναδεικνύει θέματα που αφορούν στη γυναίκα -και όχι μόνο.

Την είδηση της συνεργασίας έκανε ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό, ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε, λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται».

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, «το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού».