Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη-Οι επόμενες κινήσεις

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν θα αποδεχθεί, ενώπιον του ανακριτή, τις πράξεις που της καταλογίζονται, ενώ αρνείται ακόμα και να φάει.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο πριν τις 09.30 η 35χρονη φερόμενη ως δράστης της επίθεσης με βιτριόλι προκειμένου να απολογηθεί.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μια κατηγορία που την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προφυλάκισής της.

Και αυτό, την στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν θα αποδεχθεί, ενώπιον του ανακριτή, τις πράξεις που της καταλογίζονται, στάση που σύμφωνα με το δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, κρατάει από την ημέρα της σύλληψής της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα ο δικηγόρος της να υποβάλει στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όλες αυτές τις μέρες η 35χρονη αρνείται τα πάντα ακόμα και να φάει.

Τι θα κληθεί να απαντήσει

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήση πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, γιατί είχε στην τσάντα της περούκα και τηλεκάρτα, ποια ήταν η σχέση της με την Ιωάννα και ποια η σχέση της με τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της.

Επίσης, εάν παρακολουθούσε το θύμα από τον Ιανουάριο και γιατί είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook.

Νέα στοιχεία στο φως έφεραν, επίσης, ιδιόχειρα σημειώματα τα οποία βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα ... τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει...».