Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή»

Η άτυχη Ιωάννα ευχαρίστησε όσους της συμπαραστέκονται, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

«Θέλω να μάθω γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή», ξεσπά η άτυχη Ιωάννα, η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μετά την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική ιστοσελίδα «newstimes» – μέσω του δικηγόρου της- μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης, αλλά και για τον αγώνα που δίνει η ίδια στο νοσοκομείο.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, περιγράφει ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού. Το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή, όπως είπε η ίδια, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.

Αναφερόμενη στην κατηγορούμενη, σημειώνει πως δεν ήταν φίλη της, ήταν απλά μια γνωριμία που την είχε δει 5 ή 6 φορές στα social media και για τον άνδρα «μήλον της έριδος», πως δεν τον είχε δει ποτέ.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος της το έκανε αυτό, αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στην γυναίκα που σας επιτέθηκε, η Ιωάννα, απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί κατέστρεψε όλη τη ζωή».

Δεν παραλείπει, τέλος, να ευχαριστήσει όσους της συμπαραστέκονται, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.