Skip to main content

Eπίθεση με βιτριόλι: Την άλλη Πέμπτη η απολογία της κατηγορουμένης

Την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί η διαδικασία θα ξεκινήσει με την απολογία της 37χρονης κατηγορουμένης - Ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι μαρτυρικές καταθέσεις.

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί με την απολογία της 37χρονης Έφης Κακαράντζουλα η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ για την επίθεση με βιτριόλι, σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Στο δικαστήριο, νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ αναγνώστηκαν και τα έγγραφα της υπόθεσης. Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί η διαδικασία θα ξεκινήσει με την απολογία της 37χρονης κατηγορουμένης.

Διαβάστε επίσης Επίθεση με βιτριόλι - Ψυχίατρος: Πρώτη φορά είδα άνθρωπο χωρίς πρόσωπο

Η κατάθεση του ψυχιάτρου

Με την κατάθεση, μεταξύ άλλων, του ψυχιάτρου που παρακολουθεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνεχίστηκε η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι. «Έχω συναντήσει ανθρώπους χωρίς χέρι, χωρίς πόδι, χωρίς σάλπιγγα, αλλά ποτέ άνθρωπο χωρίς πρόσωπο», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα, εξηγώντας ταυτόχρονα πως ο βασικός αγώνας είναι να εξαφανιστεί η σκέψη της αυτοκτονίας.

«Συγκλονίστηκα από την εικόνα, είδα ένα άνθρωπο που δεν έχει καμία ελπίδα, κανένα όνειρο, παρά μόνο τον προσωπικό της θάνατο. Την υποχρεωναν επί 3 τέταρτα να γυρίζει τα βλέφαρά, ένιωθε πόνο και διάθεση να αυτοκτονήσει. Καθήκον μου είναι να κρατήσω την Ιωάννα στη ζωή. Γίνεται προσπάθεια να ανακοπεί αυτή η κατάσταση.Έκλαιγε δεν κοιμόταν, είχε χάσει 15 κιλά, καθόταν κουλουριασμένη χωρίς να μιλά, χρειάστηκε να προσπαθήσω να της δώσω ελπίδα. Παίρνει αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά» εξήγησε ο μάρτυρας.