Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Το σκίτσο της καταζητούμενης δράστιδας

Σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης γυναίκας προς τους αστυνομικούς, προκύπτει το σκίτσο της μαυροφορεμένης γυναίκας με το βιτριόλι.

Σφίγγει ο κλοιός για τη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης γυναίκας προς τους αστυνομικούς, προκύπτει το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, το οποίο παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star.

Σύμφωνα με το star πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Τα μαλλιά της έχουν χρώμα μελί με μήκος μέχρι τον ώμο. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, είναι αδύνατη και με αθλητικό ανάστημα και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και την χρονική στιγμή που έγινε.

Παρά το γεγονός πως η γυναίκα με το βιτριόλι προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες δεν τα κατάφερε καθώς μια συγκεκριμένη την έχει καταγράψει και μόλις τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας τότε θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που προκάλεσε αυτό το μεγάλο κακό στην 34χρονη θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το star η γυναίκα με το βιτριόλι είναι αυτή που είχαν υποψιαστεί οι αρχές από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος.