Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ:Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΙΔΑΣ

Η άτυχη γυναίκα όταν άκουσε το όνομα της συλληφθείσας «πάγωσε» για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει για ποια πρόκειται.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία στην  υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα.

Όπως προκύπτει, η αποδοχή από την Ιωάννα, ενός αιτήματος φιλίας στο Facebook, ήταν αρκετό για τη φερόμενη ως δράστρια, να προχωρήσει στη βάναυση επίθεσή της.

Ο παραλογισμός της υπόθεσης

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, πως όταν ενημέρωσε την Ιωάννα, ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη εκείνη «πάγωσε» και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να του απαντήσει ότι την γνωρίζει και πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της.

«Έπρεπε να την ενημερώσω, από τη στιγμή που έγινε σύλληψη, ενώ και η ίδια ρωτούσε επίμονα για την εξέλιξη των ερευνών» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας πως το θύμα είχε συναντήσει την κατηγορούμενη πέντε ή έξι φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε - Βίντεο ντοκουμέντο: Με την 35χρονη αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 34χρονη δεν μπορούσε να φανταστεί πως το συγκεκριμένο άτομο θα ήταν πίσω από την επίθεση εναντίον της.

«Η Ιωάννα δεν είχε να κρύψει κάτι, συνεργαζόταν από την πρώτη στιγμή. Πολλοί είχαν βγει να πουν ότι κάτι κρύβει, αλλά δεν ίσχυε τίποτα. Όμως όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα και στις Αρχές και στην οικογένειά της» σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Παράλληλα, τόνισε ότι, η Ιωάννα δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει στα λίγα δευτερόλεπτα που συναντήθηκαν τα βλέμματά τους στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται.

«Υπήρχε μια επαφή με τον άνδρα που είχε σχέση η φερόμενη δράστις. Ένα αίτημα φιλίας σε κοινωνικό δίκτυο, το οποίο απλά το αποδέχθηκε η Ιωάννα» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι οι δύο οικογένειες δεν γνωρίζονταν, παρότι βρίσκονται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ