Skip to main content

Επίθεση Οικολόγων σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ψωμιάδη

Τη λίμνη Κορώνεια επισκέπτεται σήμερα ο υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανακοίνωση στην οποία τονίζουν την αντίθεσή τους εξέδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Την λίμνη Κορώνεια θα επισκεφθεί σήμερα ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Τομέας Περιβάλλοντος της ΝΔ ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη μια σειρά επισκέψεων σε περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας. Η λίμνη Κορώνεια είναι ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Θεσσαλονίκης και σκοπός της επίσκεψής μου είναι να ενημερωθώ για τα προβλήματα του ευαίσθητου οικοσυστήματος της περιοχής και για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την αντιμετώπισή τους. Η ΝΔ θα βρίσκεται κοντά στα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας με τακτικές επισκέψεις, ώστε σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες να τα αναδεικνύει και να προτείνει εφαρμόσιμες πολιτικές και πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψη.

Επίθεση Οικολόγων σε Κ. Μητσοτάκη και Ψωμιάδη

Ανακοίνωση στην οποία τονίζουν την αντίθεσή τους στην επίσκεψη Μητσοτάκη στη λίμνη Κορώνεια εξέδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

«Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κορώνεια άργησε πολύ. Θα μπορούσε να την είχε κάνει ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, καθήκοντα που ασκούσε από το 2007, αλλά και ως απλός βουλευτής, που ήταν από το 2004. Το κάνει τώρα ως υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.