Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Ομάδα αναρχικών έριξε μπογιές στην πρόσοψη των γραφείων και προκάλεσε φθορές στην είσοδο ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα

Επίθεση στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδό Λαγκαδά πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, 15 Μαΐου, ομάδα αναρχικών που έριξε μπογιές στην πρόσοψη των γραφείων και προκάλεσε φθορές στην είσοδο.

Όπως αναφέρουν σε κείμενο της ομάδας των αντιεξουσιαστών που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα φίλα προσκείμενη στον αναρχικό χώρο, η επίθεση έγινε «ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα».

Η ανακοίνωση της ομάδας αντεξουσιαστών

Το βράδυ της Τετάρτης 15 του Μάη,επιτεθήκαμε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. επί της οδού Λαγκαδά με μπογιές στην πρόσοψη τους και προκαλώντας φθορές στην είσοδο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα.Αλλά τα γραφεία αυτά ,πέρα από την σημασία τους για εμάς ως γραφεία πολιτικού κόμματος, έχουν και μια ακόμη.

Ο Λάμπρος Χ., υποψήφιος ευρωβουλευτή με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι κοντινός συγγενής του Σπύρου Χ., ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ρατσιστική επιτροπή ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων σε σχολεία του Ωραιοκάστρου,καθώς και του Κώστα Χ., μέλους του Ιερού Λόχου. Όλοι αυτοί παράλληλα με την φασιστική τους δράση,έχουν στήσει επιχειρήσεις και διαμένουν στο Ωραιόκαστρο. Αν νομίζετε ότι βάζοντας μια καινούργια πόρτα και ξαναβάφοντας τους τοίχους σας, θα αποφύγετε τη στοχοποίηση και τις συνέπειες των πράξεων σας κάνετε μεγάλο λάθος!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΡΑ

αναρχικοί/ες

 

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ