Skip to main content

Επίθεση Παναγιωτόπουλου στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και του Γιώργου Παπανδρέου για τους χειρισμούς στο ασφαλιστικό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία και επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και του Γιώργου Παπανδρέου για τους χειρισμούς στο ασφαλιστικό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία και επικοινωνιακά τεχνάσματα.

 «Ως ΝΔ θεωρούμε τα όσα προέκυψαν από τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου ως το πλέον τρανταχτό παράδειγμα της γενικότερης τακτικής επικοινωνιακών τεχνασμάτων που προωθεί ο πρωθυπουργός», τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Εργασίας απλώς ακολούθησε την τακτική και τα τεχνάσματα του κ. Παπανδρέου.

Παράλληλα, κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για αναξιοπιστία, υπογραμμίζοντας ότι «όπως ο Γ. Παπανδρέου έλεγε τα λεφτά υπάρχουν, ενώ ήξερε την κατάσταση της οικονομίας και μετεκλογικά έκανε άλλα, έτσι και ο κ. Λοβέρδος, ενώ είχε συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα με την ομάδα της τριμελούς επιτήρησης, τώρα θέλουν να δώσουν διαφορετικό περιεχόμενο, ώστε να δείξουν πως δίνουν μάχη».

Υποστήριξε, δε, ότι το κυβερνών κόμμα με την τακτική του προκαλεί σύγχυση στον κόσμο, επιτείνοντας την αγωνία και πλήττοντας την αξιοπιστία της κυβέρνησης, ως συνομιλητή με την τριμερή επιτροπή.

Τέλος, αναφερόμενος στα περί περικοπής συντάξεων χηρείας, ανέβασε περαιτέρω τους τόνους σημειώνοντας: «Αντί να περικόπτονται συντάξεις χηρείας, που είναι οξυγόνο ζωής για χιλιάδες οικογένειες, η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί με την περιστολή των δαπανών του δημόσιου».