Skip to main content

Επίθεση σε ανήλικο οπαδό τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν δύο νεαροί οπαδοί ομάδας που φέρονται να επιτέθηκαν σε 17χρονο οπαδό άλλης ομάδας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Θύμα επίθεσης με οπαδικά κίνητρα φέρεται να έπεσε ένας 17χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Δευτέρας από δύο άτομα, 22 και 17 ετών που συνελήφθησαν.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι κατόπιν κινητοποίησης του Τμήματος Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φερόμενοι δράστες επιτέθηκαν στον 17χρονο αφού πρώτα είδαν ότι φέρει διακριτικά της ομάδας που υποστηρίζει. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο φέρεται να βιντεοσκοπούσε την επίθεση, ωστόσο το βίντεο δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα από τα χτυπήματα των δύο άλλων νεαρών, οπαδών άλλης ομάδας της πόλης. Οι τρεις τους. πάντως, φέρονται να γνωρίζονται μεταξύ τους λόγω των οπαδικών τους διαφορών.

Σημειώνεται ότι ειναι το δεύτερο περιστατικό οπαδικής βίας που σημειώνεται σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άγνωστοι μαχαίρωσαν στο πόδι έναν 19χρονο επειδή υποστήριζε αντίπαλη ομάδα σε προαύλιο σχολείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο - Μαχαίρωσαν νεαρό σε προαύλιο σχολείου

Δείτε ακόμα: Μία σύλληψη για την επίθεση με μαχαίρι σε προαύλιο λυκείου στον Εύοσμο