Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΟΥ: ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ

Συντετριμμένοι δηλώνουν οι γονείς του 45χρονου που επιτέθηκε με τσεκούρι στους εφοριακούς της ΔΟΥ Κοζάνης, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Αποτρόπαια και πρωτοφανή πράξη χαρακτηρίζουν οι γονείς του 45χρονου την επίθεση με τσεκούρι του γιου τους σε βάρος των υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν διά του δικηγόρου τους Ζήση Βρίκου οι γονείς του 45χρονου απευθύνονται στα θύματα και τους συγγενείς τους, με τους οποίους είναι οι σκέψεις τους, δηλώνοντας συντετριμμένοι και «αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή, για το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε ο υιός μας. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς· στα θύματά του και στους συγγενείς τους, που εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας, ζείτε πρωτόγνωρες, δραματικές στιγμές.

Μοιραζόμαστε το σοκ, τον πόνο και την αγανάκτηση μαζί σας. Ξέρουμε βέβαια ότι ένας απλός λόγος από εμάς προς εσάς δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ούτε ασφαλώς να ανατρέψει μια τέτοια φρικαλεότητα.

Συντετριμμένοι.

Αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης.

Στεκόμαστε νοερά δίπλα σε όλους εσάς, και ενώνουμε τις προσευχές μας, με την ευχή να έχει αποφευχθεί το χειρότερο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ