Skip to main content

Επίθεση σε έναν 28χρονο σε λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για περιπτώσεις κλοπών που σημειώθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε έναν 28χρονο Πακιστανό επιτέθηκε ένας 37χρονος ομοεθνής του σε λαϊκή αγορά στο Κορδελιό. Ο 37χρονος μετά την επίθεση που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2019, του αφαίρεσε το ποσό των 400 ευρώ. Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου.

Εν τω μεταξύ, δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του παραπάνω εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και συνελήφθη.

Τέλος, αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Φεβρουάριο του 2019 μαζί με συνεργούς του, εισήλθαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Πολίχνης και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές.