Skip to main content

Επίθεση σε μέλη του από χρυσαυγίτες στη Μενεμένη καταγγέλει το ΚΚΕ

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας της Μενεμένης όταν η ομάδα των ακδροδεξιών βγήκε από μαγαζί της περιοχής.

Για επίθεση ομάδας δέκα ατόμων που μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στη Μενεμένη κάνει λόγο με ανακοίνωση του η κομματική οργάνωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας της Μενεμένης όταν η ομάδα των ακδροδεξιών βγήκε από μαγαζί της περιοχής και κινήθηκε επιθετικά προς τα μέλη του ΚΚΕ που κολλούσαν αφίσες για την αυριανή εκδήλωση του κόμματος στην περιοχή.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση «κάτω και από τις αποδοκιμασίες του κόσμου που βγήκε στα μπαλκόνια, εξαφανίστηκαν στα στενά».

Σύμφωνα με το πρόκειται για «τμήμα μιας σχεδιασμένης επίθεσης που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα ενάντια στο ΚΚΕ από ακροδεξιά στοιχεία , αφού προηγήθηκαν αντίστοιχες ενέργειες και στην Μενεμένη, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση».

«Αν νομίζουν οι υμνητές του Χίτλερ και τα τσιράκια των αφεντικών, ότι με τέτοιες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν τα μέλη του ΚΚΕ, είναι βαθιά γελασμένοι. Θα πάρουν την απάντηση τους από το ίδιο το εργατικό λαϊκό κίνημα που θα τους ξαναστείλει στην θέση τους, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.