Παρασκευή 3 Απριλίου 2020
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ-ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! (VID)

Ομάδα 6-7 ατόμων, φερόμενοι οπαδοί του ΟΣΦΠ εκτόξευσαν φωτοβολίδες προκαλώντας ζημιές στον σύνδεσμο και τα γραφεία του Χαμόγελου που στεγάζονται εκεί.

Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες από μια μικρή ομάδα αγνώστων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «eviazoom.gr».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου, περίπου 6-7 άτομα, φορώντας κράνη που φέρονται να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού, βρέθηκαν έξω από το κτήριο του τοπικού συνδέσμου των «πρασίνων» και εκτόξευσαν φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τζάμια και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Μάλιστα, φαίνεται πως ζημιές προκλήθηκαν και στα γραφεία του «Χαμόγελου του παιδιού» που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο με τον σύνδεσμο του «τριφυλλιού».

Αναφερόμενος στο περιστατικό, κάτοικος της περιοχής δήλωσε: «Μας τα διέλυσαν τα αμάξια, 6 αμάξια στη σειρά, όσα ήταν στην άκρη παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Ακούσαμε θόρυβο πολύ το βράδυ, φωτοβολίδες, καπνούς και κατεβήκαμε κάτω και βρήκαμε τα αυτοκίνητα μας διαλυμένα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ