Skip to main content

Επιθέσεις από αγέλες αδέσποτων στο Νοσοκομείο Κιλκίς- Δάγκωσαν συνοδό

Αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν και δάγκωσαν τη συνοδό ασθενή στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου - Τι καταγγέλλουν εργαζόμενοι - Δείτε φωτογραφίες

Επιθέσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση σε πολίτες, ασθενείς και προσωπικό από αγέλες αδέσποτων σκύλων στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καταγγέλλουν εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 21:00 μ.μ. όταν δύο εξαγριωμένοι αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν, έριξαν στο έδαφος και δάγκωσαν τη συνοδό ασθενή στο πόδι.

Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές παλαιότερα, κατά τους ίδιους, προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων εις βάρος του προσωπικού του νοσοκομείου. Υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι, αναφέρουν.

Τα σκυλιά εισέρχονται ανενόχλητα στους αφύλαχτους χώρους του Νοσοκομείου καθότι από τις 8 Μαΐου θυρωρός - τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο, σημειώνουν οι εργαζόμενοι και επισημαίνουν ότι «η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και δυστυχώς κανένας αρμόδιος δεν ευαισθητοποιείται».