Skip to main content

Επιτήδειοι υπόσχονταν πληρωμή οφειλών επικαλούμενοι τον Μαυρομάτη

Ο δήμαρχος επικοινώνησε με τον δημότη για την αποκατάσταση της αλήθειας και προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση.

Μηνυτήρια αναφορά στο τοπικό τμήμα ασφαλείας Θερμαϊκού κατέθεσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού μόλις ενημερώθηκε πως άγνωστοι φέρονται να τηλεφώνησαν σε δημότη επικαλούμενοι το όνομα του υποσχόμενοι να ξεπληρώσουν τυχόν οφειλές του δημότη στη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο δήμαρχος επικοινώνησε με τον δημότη για την αποκατάσταση της αλήθειας και προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους τους αναλογούν ευθύνες.

«Δεν θεωρούμε τυχαίο δύο μήνες πριν τις εκλογές, να γίνονται τέτοιες πράξεις εις βάρος συνδημοτών με στόχο να  σπιλωθεί το όνομα του Γιάννη Μαυρομάτη. Θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για απάτη και όχι προβοκάτσια, ωστόσο η υπόθεση διερευνάται από την δικαιοσύνη στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Εξάλλου, η διαδρομή μας χαρακτηρίζεται από ήθος και συνέπεια απέναντι στον πολίτη, τον οποίο έχουμε προτεραιότητα και είμαστε υποχρεωμένοι να τον προστατεύσουμε. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, απέναντι σε πρακτικές που δεν τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό. Εμείς πορευόμαστε πάντα με την κοινωνία μαζί, κάτω από το φως της αλήθειας. Η δημοσιοποίηση του παραπάνω γεγονότος έχει στόχο να αποκαλυφθούν πιθανές αντίστοιχες απόπειρες εξαπάτησης δημοτών οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τους τρόπους που επιλέγει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης», σημειώνει για το περιστατικό το δημαρχείο.