Skip to main content

Επίτιμος διδάκτορας του Sheffield θα αναγορευθεί ο Μπουτάρης

Η αναγόρευση θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Αποφοίτησης του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Sheffield θα παραλάβουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης και η βρετανίδα συγγραφέας Victoria Hislop, στην Τελετή Αποφοίτησης του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield CITY College, η οποία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 11.30 το πρωί.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το βρετανικό τελετουργικό της αποφοίτησης του Πανεπιστημίου του Sheffield. Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Sheffield, Professor Wyn Morgan, θα απονείμει τους πτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών στους έλληνες και ξένους αποφοίτους ενώπιον της Αναπληρώτριας Πρυτάνεως Professor Gill Valentine.

Στην τελετή θα παρευρεθούν οι οικογένειες και οι φίλοι των αποφοίτων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών χωρών, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο και πλήθος φίλων του Διεθνούς Τμήματος CITY College.