Skip to main content

Εισήγηση-βόμβα για μείον 10 βαθμούς στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη

Το ερευνητικο τμήμα Δεοντολογίας της ΕΠΟ φέρεται να εισηγείται αφαίρεση δέκα βαθμών απόστην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο.

Με βαριά καμπάνα απειλούνται η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την υπόθεση που έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και αφορά σε καταγγελία για φερόμενη εμπλοκή σε εκλογές Ενώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ φέρεται να εισηγείται αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση του εν λόγω τμήματος γίνεται πρόταση για ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από την ΑΕΚ και αποκλεισμό ισόβια από το ποδόσφαιρο στους Δημήτρη Μελισσανίδη, το στέλεχος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

«Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς», είναι η θέση που πήρε η ΑΕΚ μετά την εισήγηση – βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για τελεσίδικες αποφάσεις, αλλά για εισήγηση.