Skip to main content

Οπαδοί προκάλεσαν φθορές σε αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ (φωτο)

Δεκάδες χειρολαβές απέσπασαν από αστικά λεωφορεία επιβάτες, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάστασή τους

Παρά την τραγική κατάσταση στην οποία ήδη βρίσκονται τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιβαρύνουν τη λειτουργία τους δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα ως προς την κυκλοφορία τους.

Όπως αναφέρει το thinksimple.gr, την Κυριακή 19/1/2020 οπαδοί που χρησιμοποίησαν λεωφορεία του ΟΑΣΘ, φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους προκαλώντας φθορές σε λεωφορεία, ενώ είναι γνωστή η έλλειψή τους.

Ειδικότερα, σε λεωφορείο της γραμμής 14 έσπασαν την καταπακτή ασφαλείας οροφής και αφαίρεσαν 58 χειρολαβές, ενώ σε λεωφορείο της γραμμής 30 έκοψαν και αφαίρεσαν 13 χειρολαβές. Σύμφωνα με τη σελίδα, όταν προκαλούνται τέτοιες φθορές τα οχήματα αναγκαστικά αποσύρονται με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο τα λεωφορεία που κυκλοφορούν.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται είναι πλέον μόδα οι χειρολαβές να βρίσκονται τοποθετημένες (ραμμένες) σαν χερούλι στις σχολικές τσάντες εκατοντάδων μαθητών.