Skip to main content

Επιβεβαιώνει ότι διαπραγματεύεται για Ηρακλή ο Παπαβραμίδης

Ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και χορηγός του Αγροτικού Αστέρα γνωστοποίησε πως επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά του «Γηραιού».

Σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ο επιχειρηματίας, Χρόνης Παπαβραμίδης, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι συζητά για την αγορά ΑΦΜ ομάδας της Super League 1.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «Metrosport» και ο ρ/σ «Metropolis», ο κατασκευαστής και χορηγός του Αγροτικού αστέρα επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά του «Γηραιού» ενώ τις εξελίξεις επιβεβαίωσε ο διοικητικός σύμβουλος των «κυανολεύκων», Σάκης Χατζόγλου αναφέροντας:

«Επειδή ξέρει ο άνθρωπος από κατασκευές μπορεί να χτίσει τον Ηρακλή από το μηδέν» υπογράμμισε συγκεκριμένα, ενώ επεσήμανε ότι: «Έχουν γίνει πολλές επαφές από το καλοκαίρι και έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Δεν είναι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον Ηρακλή. Μείναμε πίσω με τον κορωνοϊό και τη τελευταία εβδομάδα ξαναείχαμε επαφές. Θέλουμε να ενεργοποιηθεί γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι. Το κράτος δεν πρόκειται να βοηθήσει, πρέπει να σηκώσουμε μόνοι μας τον σταυρό».

Συνεχίζοντας o κ. Χατζόγλου σημείωσε: «Είναι ασέβεια αυτό που θα πω, αλλά θα συγκρίνω τον Ηρακλή με τον Χριστό μας. Έχει τραβήξει τα πάθη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς σταυρώθηκε αλλά δεν αναστήθηκε ούτε ο Ηρακλής, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σαν προϊόν, μπορεί να φτιάξει μόνο με ομάδες με κόσμο. Πρέπει να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο θα φτιάξει μόνο όταν υπάρχουν 18 ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, η Καβάλα και η Δόξα Δράμας. Οι Λύκοι, για παράδειγμα, δεν υπάρχουν σήμερα γιατί δεν είχαν κόσμο».

Από τη μεριά του, ο Χρόνης Παπαβραμίδης επιβεβαίωσε μιλώντας στο ίδιο μέσο, το ενδιαφέρον του, αναφέροντας: «Οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, από πριν το Πάσχα, όμως λόγω του κορωνοϊού πάγωσαν. Υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους μου, όμως δεν έχουμε δώσει τα χέρια. Είμαστε σε συζητήσεις ακόμη. Λυπάμαι για τον Ηρακλή. Όλοι ξέρουν πως ο κόσμος του είναι πικραμένος. Ακόμη και ουδέτεροι στενοχωριούνται για την κατάστασή του. Είναι κρίμα να βρίσκεται στη Γ’ Ερασιτεχνική».

Ακόμη, ο Έλληνας επιχειρηματίας μίλησε για τα περί αγοράς ΑΦΜ αναφέροντας: «Συζητάμε για αγορά ΑΦΜ. Μιλώ για ομάδα Super League 1. Δεν είμαστε ούτε κοντά, ούτε μακριά. Αν δεν δώσουμε οριστικά τα χέρια δεν μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες. Μαζί μου είναι και δύο Ηρακληδείς επιχειρηματίες. Στόχος μου είναι να αφήσω έργο στον Ηρακλή».