Skip to main content

Και επίσημα στον συνδυασμό της Νοτοπούλου ο Σταύρος Σαράφης

Ο Σταύρος Σαράφης δηλώνει έτοιμος να συμβάλλει έτσι ώστε να καταστεί η πόλη της Θεσσαλονίκης πρωταθλήτρια, έγραψε η υποψήφια δήμαρχος στα social media

Τη συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας, Σταύρου Σαράφη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτησή της στα social media η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό δημοσίευμα της Voria.gr.

«Ακόμη μια σημαντική προσθήκη έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο μας με τη συμμετοχή του Σταύρου Σαράφη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας ομάδας» γράφει η κ. Νοτοπούλου και προσθέτει:

«Ο Σταύρος Σαράφης ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα μας και δηλώνει έτοιμος να συμβάλλει έτσι ώστε να καταστεί η πόλη της Θεσσαλονίκης πρωταθλήτρια, όπως άλλωστε ο Σταύρος Σαράφης ξέρει πολύ καλά να κάνει.

»Ο Καίσαρας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πιστός στους αγώνες του για μια ζωή, με αφοσίωση στα ιδανικά και τις ιδέες του συνεχίζει ακόμα και σήμερα με αγάπη και συνέπεια να κάνει τα πάντα για τα νέα παιδιά καθώς εξακολουθεί να ηγείται των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

»Οι αντιλήψεις μας για τον αθλητισμό τόσο στις νεαρές ηλικίες όσο και γενικότερα, η αγωνία μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου αλλά και διάθεση για προσφορά στην επόμενη μέρα αυτής της πόλης μας ενώνουν.

»Έτσι λοιπόν συναποφασίσαμε να δώσουμε τον αγώνα μας από κοινού για την Θεσσαλονίκη μας και όχι μόνο

Προχωράμε μαζί!».