Skip to main content

Επιβεβαίωση Voria: Εκτός κούρσας δημοτικών εκλογών ο Αντωνούδης

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος Εγνατία Οδός ΑΕ ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Την αποχώρησή του του από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος της «Εγνατίας Οδός Α.Ε.», Απόστολος Αντωνούδης επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της Voria.gr (δείτε εδώ).

«Είναι πάντα εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες» έγραψε ο κ. Αντωνούδης και εξήγησε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη αγάπη, που υπηρέτησα με πάθος για δώδεκα χρόνια και πάντα θα με συναρπάζει.

Απο την άλλη υπάρχουν σοβαροί προσωπικοι και επαγγελματικοί λόγοι, που με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη».

«Σαν άνθρωπος που έχει στο DNA του, την ενασχόληση με τα κοινά και σαν ενεργός πολίτης, δηλώνω Παρον» συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου οποια ή όποιον επιλέξει η παράταξη μου ως επικεφαλής.

Θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να συναντηθούν και να αναλάβουν την συνέχιση μιας μεγάλης προσπάθειας, με προτάσεις για την αλλαγή πορείας στο Δήμο με αξιώσεις».

Και κατέληξε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους όσους με στήριξαν και με τίμησαν ολα αυτα τα χρονια με την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αγάπη τους».