Skip to main content

Επιβεβαίωση Voria: Ο Γιάννης Μασούτης νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Γιάννης Μασούτης είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος - Ποιοι τον στήριξαν

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΕΒΕΘ Γιάννης Μασούτης είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, όπως αποφάσισε η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ, με ψήφους 7-0, η οποία προηγουμένως είχε κάνει δεκτή την πρόταση μομφής κατά του κατά του απερχόμενου προέδρου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Voria.gr, προχθές, Τρίτη (δείτε εδώ).

Την πρόταση μομφής και ακολούθως την υποψηφιότητα Μασούτη στήριξαν οι πρόεδροι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ιωάννης Βουτσινάς, και των Επιμελητηρίων Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης και Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος.

Ο απελθών πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μαζί με άλλα τρία μέλη της 11μελούς Επιτροπής, αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πρόκειται για τους προέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας Φώτη Δαμούλο, Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη, καθώς και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παύλου Ραβάνη.