Skip to main content

Επιβραβεύει με δωρεάν διακοπές τον αλεξιπτωτιστή ο Ζορπίδης!

Θεωρεί υπερβολική την αποβολή του αλεξιπτωτιστή. Δηλώνει συγκινημένος από την πράξη του να βιντεοσκοπήσει την πτώση του ενώ τραγουδά για τη Μακεδονία.

Με μία εβδομάδα διακοπές σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμεί επιβραβεύει τον νεαρό αλεξιπτωτιστή που έγινε viral στο διαδίκτυο ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης

Ο αλεξιπτωτιστής, που αποβλήθηκε από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών για το γεγονός ότι τράβηξε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο τη πτώση του με αλεξίπτωτο ενώ τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή», συγκίνησε τον πρόεδρο του ΕΕΘ και τουριστικό πράκτορα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ζορπίδης του δωρίζει αυτήν την εβδομάδα διακοπών όπου μπορεί να πάει με τη σύντροφο του σε ένδειξη συμπαράστασης και τιμής.

«Θεωρεί ότι η τιμωρία θα πρέπει να είναι κατά το μέγιστο ολιγοήμερη φυλάκιση και όχι να στερηθεί την πουλάδα, την οποία τόσο πολύ την ποθούν οι νεαροί αλεξιπτωτιστές», αναφέρουν συνεργάτες του, ενώ όπως είπε, «εγώ τουριστικός πράκτορας είμαι, αυτό μπορώ και αυτό προσφέρω για να δείξω ότι το παιδί με συγκίνησε και ότι πρέπει όλοι μας να το τιμήσουμε όπως ο καθένας μας μπορεί».