Skip to main content

«Επιχειρηματικές Στρατηγικές για την Έξοδο από την Ύφεση»

Στρατηγικές για την έξοδο των επιχειρηματιών από την ύφεση θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα που συνδιοργανώνει το ΕΒΕΘ και το CITY College.
Στρατηγικές για την έξοδο των επιχειρηματιών από την ύφεση θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης(ΕΒΕΘ) σε συνεργασία με το CITY College, International Faculty of the University of Sheffield με θέμα «Επιχειρηματικές Στρατηγικές για την Έξοδο από την Ύφεση».

Οι ομιλητές που θα συμμετέχουν στην Ημερίδα είναι καθηγητές διεθνούς φήμης με σημαντική ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία στην Αγγλία και την Ελλάδα οι οποίοι θα προσεγγίσουν το θέμα της εκδήλωσης από τέσσερις βασικούς άξονες του ‘επιχειρείν’: το μάρκετινγκ, το μάνατζμεντ, την οικονομική διαχείριση και τα logistics.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ Dave Chaffey, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Warwick, o οποίος θα μιλήσει για ‘Αποδοτικές Στρατηγικές Ψηφιακού Μάρκετινγκ’, ο Δρ Ζήνων Μηχαϊλίδης, Καθηγητής  στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα ‘Αποδοτικές Στρατηγικές και Πρακτικές στους Τομείς της Παραγωγής και των Logistics για Αγορές σε Ύφεση’, ο Δρ. Βασίλης Πολυμένης, Επίκουρος Καθηγητής στο ΑΠΘ ο οποίος θα μιλήσει για ‘Οικονομικές Στρατηγικές σε Περίοδο Κρίσης και ο κ. Στέλιος Κεχαγιάς, Καθηγητής Επιχειρησιακής Στρατηγικής στο CITY College, του οποίου η ομιλία φέρει τίτλο ‘Πώς η Στρατηγική Ανοιχτής Καινοτομίας Μπορεί να Βοηθήσει σε Περίοδο Κρίσης’.

Στη εκδήλωση θα συμμετέχουν φοιτητές του προγράμματος Executive MBA του CITY College από τη Θεσσαλονίκη τη Σερβία και τη Ρουμανία, οι οποίοι θα βρίσκονται στην πόλη μας την επόμενη εβδομάδα για να παρακολουθήσουν την Εκπαιδευτική Εβδομάδα του προγράμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, ενώ η είσοδος θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Απριλίου 2010 στις 17:00-19:30,στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).