Skip to main content

Επιχειρηματική αποστολή στην Ακτή του Ελεφαντοστού και τη Γκάνα

Δυναμικό «παρών» στην επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνεται 1-9 Ιουνίου σε Γκάνα και Ακτή του Ελεφαντοστού φιλοδοξεί να δώσει, μέσω των εταιριών - μελών του, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσ
Δυναμικό «παρών» στην επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνεται 1-9 Ιουνίου σε Γκάνα και Ακτή του Ελεφαντοστού φιλοδοξεί να δώσει, μέσω των εταιριών - μελών του, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν και επιχειρήσεις από το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ολλανδία, ενώ τη διοργάνωσή της ανέλαβε η Παγκόσμια Τράπεζα, σε συνεργασία και με άλλους ευρωπαϊκούς επιχειρηματικούς φορείς.

Στο Επιμελητήριο εδρεύει, άλλωστε, το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, ο οποίος και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

 Η αποστολή κρίνεται από τους διοργανωτές σημαντική, τόσο λόγω των ευκαιριών που προσφέρει κάθε αναπτυσσόμενη αγορά όσο και λόγω της πανευρωπαϊκής συμμετοχής που θα προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις ευκαιρίες για ανάπτυξη διεθνών συνεργιών.

Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι αυτοί της ενέργειας, του περιβάλλοντος, της διαχείρισης υδάτινων πόρων, της πληροφορικής, των επικοινωνιών, των κατασκευών, των τροφίμων, καθώς και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ