Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΕΠΟ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας ο οποίος αποσύρθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού ο έτερος συνυποψήφιος για τη θέση του προέδρου στις σημερινές εκλογές της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας αναφέρει:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ