Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΕΠΟ: ΑΡΝΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΕΩΝ

Τρία αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αρνήθηκαν να διοριστούν και η κατάσταση πλέον περιπλέκεται αρκετά.

Ποιοι θα είναι οι τακτικοί δικαστές που θα συμπληρώσουν την Επιτροπή Εφέσεων, μετά τις παραιτήσεις του προέδρου Παναγιώτη Φιλόπουλου και του μέλους Γεράσιμου Βρυώνη;

Οι δύο εφέτες παραιτήθηκαν χθες και παρόλο που ο λόγος μπορεί να εξηγηθεί μόνο από τους ίδιους, εν τούτοις εικάζεται ότι αιτία αποτέλεσε η απόφαση του CAS να επιστρέψει προς εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο εφέτες που παραιτήθηκαν είχαν ταχθεί υπέρ της διατήρησης της ποινής αφαίρεσης των 7 βαθμών που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας.

Οι αναπληρωτές τους, όπως μεταδίδει το ΑΠΕΜΠΕ, αναμένεται να προκύψουν από τα αναπληρωματικά μέλη που εξελέγησαν στις 30 Ιουνίου, στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας. Όμως η κατάσταση φαίνεται πως περιπλέκεται, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα (14/7) τρία από τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής και συγκεκριμένα η Παγώνα Παναγιώτου, η Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και ο Ιωάννης Παπαϊωάννου φέρονται να αρνήθηκαν το διορισμό τους στην Επιτροπή Εφέσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ