Skip to main content

ΕΠΟ για έφοδο ΣΔΟΕ: Λειτουργούμε σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον αιφνιδιαστικό έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της

Η ΕΠΟ λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία για τον αιφνιδιαστικό έλεγχο σήμερα από κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας στο Γουδί.

Όπως σημειώνει η ΕΠΟ, πρόκειται για οικονομικό έλεγχο ο οποίος είναι συνήθης και προβλεπόμενος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».