Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

EΠΟ: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η Ομοσπονδία επισημαίνει μέσω ανακοίνωσης ότι το εν λόγω γήπεδο δεν ανήκει στη δικαιοδοσία της αλλά στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Απάντηση σε δημοσιεύματα για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή έδωσε η ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντας «ψευδείς» τις καταγγελίες και «αποκαλύψεις».

Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι το εν λόγω γήπεδο δεν ανήκει στη δικαιοδοσία της αλλά στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, που έχει και την ευθύνη για τη λειτουργία και τη συντήρηση του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ:

«Σε απάντηση ψευδέστατων δήθεν καταγγελιών και αποκαλύψεων από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, σχετικά με την όποια χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 "υπό την ανοχή της διοίκησης της Ε.Π.Ο." (!!!), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Το εν λόγω γήπεδο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ετ.Α.Δ.), , η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησής του. Η Ετ.Α.Δ. έχει επίσης την πλήρη αποκλειστικότητα στην λήψη αποφάσεων για τη χρήση του και το παραχωρεί κατόπιν σχετικής αιτήσεως και αδείας σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς, σχολεία, ή το διαθέτει στο κοινό.

Ανάλογα με τις ανάγκες της κι εφόσον το επιτρέπει ο προγραμματισμός του γηπέδου, το χρησιμοποιεί και η Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήσεώς της στην Ετ.Α.Δ. Τούτων δοθέντων, είναι προφανές -και στους πλέον κακόπιστους- ότι το γήπεδο αυτό δεν ανήκει στην Ε.Π.Ο. και δεν είναι κατ΄ουδένα τρόπο "ενωσιακό".»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ