Skip to main content

Έψαχναν θησαυρό σε δασική περιοχή της Ελασσόνας

Άδοξα τέλειωσε για μία ομάδα 8 ατόμων από τη Λάρισα, τον Τύρναβο και το Βόλο, το κυνήγι θησαυρού σε δασική περιοχή της κοινότητας Βερδικούσιας, στην Ελασσόνα, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία
Άδοξα τέλειωσε για μία ομάδα 8 ατόμων από τη Λάρισα, τον Τύρναβο και το Βόλο το κυνήγι θησαυρού σε δασική περιοχή της κοινότητας Βερδικούσιας, στην Ελασσόνα, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία και συνελήφθησαν. Στην ομάδα, που κατά την αστυνομία έψαχνε για χρυσές λίρες, συμμετείχαν τρεις άνδρες και μία γυναίκα από τη Λάρισα, τρεις άνδρες από τον Τύρναβο και ένας ακόμη από το Βόλο, ηλικίας 32 έως 59 ετών.

 Οι επίδοξοι χρυσοθήρες έφθασαν το απόγευμα με δύο ΙΧ στη θέση «Παλιάσκα» της Βερδικούσιας και ρίχθηκαν στην αναζήτηση του θησαυρού, χωρίς όμως να βρουν το παραμικρό.  Την απογοήτευσή τους διαδέχθηκε η σύλληψη από άνδρες του Α.Τ. Ελασσόνας οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, καθώς η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής και κίνησε υποψίες.  Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα ανιχνευτή μετάλλων, ένα μηχάνημα παρεμβολών, τέσσερις μεταλλικές ράβδους, ένα καλώδιο σύνδεσης, δύο φτυάρια και δύο σκαπτικά εργαλεία.  Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας για τα περαιτέρω.