Skip to main content

Ryanair: Νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς επτά προορισμούς

Η εταιρεία ανακοίνωσε το χειμερινό της πρόγραμμα και θα πραγματοποιεί 24 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη σε προορισμούς του εξωτερικού.

Επτά νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη σε Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Κρακοβία, Μάντσεστερ, Μάλτα, Στοκχόλμη και Τελ Αβίβ, φέρνει η Ryanair στο επόμενο χειμερινό της πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, η Ryanair θα πραγματοποιήσει κάθε εβδομάδα δύο πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη στη Βουδαπέστη, δύο στην Κοπεγχάγη, δύο στην Κρακοβία, δύο στο Μάντσεστερ, δύο στη Μάλτα, δύο στη Στοκχόλμη και τρία στο Τελ Αβίβ.

Συνολικά η εταιρεία θα πραγματοποιεί 24 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη σε προορισμούς του εξωτερικού.

Παράλληλα, η ιρλανδική εταιρεία γιορτάζει το χειμερινό της πρόγραμμα με μία νέα προσφορά στους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Ryanair μπορούν να κλείσουν έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Μαρτίου στην ιστοσελίδα της εταιρείας, εισιτήρια από 16.99 ευρώ, για ευρωπαϊκούς προορισμούς και για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Το ανανεωμένο χειμερινό πρόγραμμα της ιρλανδικής low-cost εταιρείας, περιλαμβάνει ακόμη, πέντε νέους προορισμούς από την Αθήνα (Βαρκελώνη, Κίεβο, Μαδρίτη, Νυρεμβέργη και Τελ Αβίβ).

Τα Χανιά ενισχύονται με δρομολόγια προς την Πάφο και τη Θεσσαλονίκη και η Σαντορίνη με δύο καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα.

«Η Ryanair είναι στη χαρούμενη θέση να ξεκινήσει τα νέα χειμερινά δρομολόγια, με 12 νέους προορισμούς, διακινώντας 5,6 εκατ. επιβάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της εταιρείας, Ντέιβιντ Ο'Μπράιαν.