Skip to main content

Επτά συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Επτά συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Οι τρεις για την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο.

Επτά συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 10.30 διανομείς αναμένεται να συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία στο πλαίσιο της ημέρας πανελλαδικών δράσεων  των Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού. Βάσει του προγραμματισμού πρόκειται να ακολουθήσει μοτοπορεία προς το ΥΜΑΘ.

Στις 11.00 μέλη του ΣΕΤΕΠΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.

Την ίδια ώρα, στις 11.00, μαθητές πρόκειται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο δημαρχείο Καλαμαριάς, ζητώντας μέτρα πρόληψης για την επιδημία του κορωνοϊού.

Για τον ίδιο λόγο, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν στις 14.30 μέλη της ΕΛΜΕ.

Το απόγευμα, τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν για την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΕΠΞ, Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη έχει απευθύνει κάλεσμα η εξωκοινοβουλευτική αριστερά στο άγαλμα Βενιζέλου στις 18.00. Στις 19.00 υπάρχει από την ΕΔΥΕΘ και το ΠΑΜΕ, επίσης στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα μέλη του ΣΕΤΕΠΕ θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.