Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΡΗΣ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «κιτρινόμαυρος» ΑΣ διευκρινίζει ότι η κάρτα δεν αφορά όλους όσοι έχουν αποκτήσει ήδη διαρκείας ενώ δεν είναι υποχρεωτική για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

Απαραίτητη για όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο ποδόσφαιρο είναι η κάρτα φιλάθλου όπως ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ο ΑΣ Άρης.

Μάλιστα όπως διευκρινίζει, η κάρτα αυτή δεν αφορά όλους όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήριο διαρκείας από την ΠΑΕ ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι υποχρεωτική για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ο ΑΣ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου (πρωταθλήματος – Κυπέλλου) είναι η απόκτηση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ στοιχίζει 10 ευρώ. Καθιερώνεται για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Συλλόγου μας  και θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Αυγούστου και η ισχύ της καθιερώνεται από την 1η Σεπτεμβρίου (δεν είναι υποχρεωτική στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η.).

Τρόποι αγοράς:

- Από τα γραφεία του Α.Σ:  Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 154 τηλ. 2310-326.619 . Καθημερινά από 10.00 μέχρι 18.00

– Ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr

* Διευκρινίζεται ότι η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ δεν αφορά μόνο τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Στηρίζουμε όλοι τον Α.Σ., γινόμαστε όλοι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ